Bol Masterclass 4.0, Producten Verkopen Via Bol in 2022, Winston Zwemmer

Bol Masterclass 4.0 van Winston Zwemmer

Jij denkt er over na om een Bol.com business op te zetten in 2022 en vraagt je af of dit nog haalbaar is? Waarschijnlijk ben je opzoek naar financiële vrijheid en wil je graag je eigen leven leiden zoals jij dat wilt. Lees onze review, volg een gratis training en ontdek zelf of dit wat voor je is.

Met deze handige, informatieve en geweldige Bol Masterclass kun jij zomenteen je eigen winstgevende en super rendabele e-commerce bedrijf opzetten. Deze kan jou de vrijheid bieden die je wilt en de kans bieden om wat extra bij te verdienen of zelfs volledig inkomen onafhankelijk te worden, het is allemaal mogelijk! Ben je nu benieuwd wat deze Bol Masterclass voor jou kan betekenen? Lees dan nog even verder en kom meer te weten over deze e-commerce cursus.

Wat houdt de Bol Masterclass 2021 precies in?

De Bol Masterclass is een cursus waarin jij uitleg krijgt over het fenomeen dropshippen op Bol.com en hoe je door dit te doen leuke bedragen kunt verdienen. Samen met Winston Zwemmer (voorheen Jia Ruan), die jou stap voor stap uitlegt hoe het werkt, ga je dus aan de slag met het maken van je eigen Bol.com dropship bedrijf

Deze cursus heeft meerdere modules en is heel overzichtelijk te volgen. Zo loop je aan de hand van uitlegvideo’s, langs verschillende thema’s en kijk je naar oplossingen voor moeilijkheden waar je tegenaan loopt tijdens het starten van je eigen webshop op Bol.com. 

Daarnaast leer je de technische aspecten van het maken van je webshop, maar ook krijg je uitleg over hoe je om moet gaan met je geld, wat je het best kunt doen om je business te laten groeien en nog véél meer.

Winston Zwemmer gaat jou alles precies uitleggen en zorgt ervoor dat jij straks leuke centen kan gaan bijverdienen. Vergis je overigens niet dat het allemaal vanzelf gaat, jij zal zelf al het harde werk moeten doen in het begin. Wanneer eenmaal alles loopt zal je er profijt van hebben en word het een automatische business die continue geld genereert.

Tip: Volg de gratis training van Winston Zwemmer, zo raak je een beetje bekend met het concept en kan je zelf bepalen of het wat voor je is en of je er verder in wil verdiepen.

producten verkopen via bol

Het doel van de Bol Masterclass is dat je straks producten gaat kopen voor een goedkope prijs, waarna je ze voor een flink bedrag doorverkoopt op bol.com. Vaak is dit mogelijk doordat men Bol.com een betrouwbaar koopplatform vind en doordat andere buitenlandse platforms toch vaak wat minder betrouwbaar worden geacht door de consumenten. 

Dit is in jouw geval helemaal niet erg en biedt juist ruimte voor kansen. Mensen kiezen toch liever een stukje zekerheid boven een hoop zorgen van het bestellen op een buitenlands platform.

Hieronder vind je een stappenplan van het opsporen van potentiële dropshipproducten voor jouw Bol.com winkel. Dit plan bestaat uit 5 stappen en legt jouw globaal uit hoe je deze ‘talentjes’ kunt ontdekken

 

Je gaat volgens de volgende stappen te werk: 

 

Stap 1Vind een populair product (bestsellers, trendsetters) 

De eerste stap is het vinden van de juiste producten. Als eerst ga je bijvoorbeeld naar een LightInTheBox of een Aliexpress waar je op zoek gaat naar producten die veel verkocht worden. Ga naar Aliexpress en zoek bijvoorbeeld naar powerbanks, daar zie je staan 'sorteren op'. Vervolgens klik je dan op bestellingen en dan zie je dus welke soort powerbank het beste verkoopt en hoeveel er per dag verkocht worden. Dit geeft dus eigenlijk aan dat het product zeer goed verkocht word en er veel vraag naar is. Dit product kan jij dan weer verkopen op bol.com. Zie hiernaast en onder aan de tekst een screenshot van veel verkochte producten op Aliexpress.

Tip: Winston Zwemmer heeft voor jouw een lijst gemaakt met 800 product ideeën en 1000 leveranciers die je gratis kan downloaden.

 

Stap 2Kijk of het product dat je op het oog hebt al verkocht wordt via Bol.com of niet?

Na het uitkiezen van een product kijk je of het al verkocht wordt op Bol.comWordt het product er al aangeboden, dan kun je de prijs op Bol.com vergelijken met de prijs van het goedkope platform waarop je het product hebt gevonden. Is het product nu vele malen duurder dan is er voor jou wellicht nog ruimte om ook hetzelfde product aan te gaan bieden. Zo niet dan zal je verder moeten kijken.

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je voldoende marge overhoudt. Dit wil zeggen dat je het goedkoop uit China haalt en je het vervolgens voor een betere prijs op Bol.com verkoopt. Houd wel rekening met transportkosten, invoerrechten en btw.

Ook leer je bij deze cursus hoe je concurrentie kunt wegvagen. Zijn er dus toch andere aanbieders, dan kun je bij de Bol Masterclass nog genoeg technieken vinden die je helpen deze concurrentie uit te schakelen.

 

Stap 3Het wordt nog niet verkocht en nu?

Het kan best zo zijn dat het product dat je wilt gaan dropshippen nog niet wordt aangeboden op Bol.com. Dit kan komen doordat het product vrij nieuw is of nog niet ontdekt is. Als het dan toch goed wordt verkocht via Aliexpress of een andere site dan hebben je een potentiële goudmijn in handen.

Wel moet je beseffen dat voordat je ook maar één product gaat inkopen vanuit China, dat je zorgvuldig en voldoende onderzoek moet hebben gedaan naar het product zelf. Check bijvoorbeeld de verkoopcijfers nog een keer en zoek je product op andere website nog eens op. Denk hierbij aan webshops als: Amazon, Coolblue, Mediamarkt,Wehkamp etc. 

Als het product op deze websites goed loopt en het nog niet te vinden is op Bol.com, dan is er de kans dat je ontzettend gaat kunnen profiteren van dit unieke product. Daarnaast kun je zelf voor een groot deel bepalen wat de verkoopprijs van je product wordt, als je de enige aanbieder bent.

 

Stap 4Nog goedkoper jouw product inkopen

Als het goed is heb je via een bepaalde site jouw product gevonden dat je wilt gaan verkopen. Op deze websites is vaak jouw product al erg goedkoop te vinden, maar dit kan misschien nog beter. 

Er zijn veel buitenlandse groothandels, naast LightInTheBox en Aliexpress, die voor een nog zachter prijsje jouw Bol.com-product verkopen. Alibaba.com is een heel groot platform waar grote partijen op word aangeboden, vaak moet je hier dan wel veel van inkopen maar als je zeker weet dat jouw product potentie heeft kan er weinig misgaan. 

Dit is dus perfect om nog meer rendement te behalen en nog minder te hoeven betalen voor jouw product. Kijk dan ook verder dan alleen de bovengenoemde websites en zorg voor nog meer winst op je producten. 

 

Stap 5: Het regelen van verzending en opslag via Bol.com

Het fijne aan Bol.com is dat zij een platform zijn waarop ze andere mensen producten laten verkopen. Bol.com verkoopt zelf geen product en is dus bedoeld voor andere bedrijven en merken. Hier kun jij gebruik van maken, want Bol.com koppelt jou met de juiste kopers omdat ze erg blij zijn met verkopers. 

Hoe meer hoe beter! Daarnaast regelt Bol.com al een hoop voor verkopers. Dit is vanwege het feit dat ze het jou als verkoper zo makkelijk mogelijk willen maken en dat je dus via Bol.com blijft verkopen.

Zo regelen ze ook de verzending en opslag voor jou. Wanneer jij je product bestelt dan kun je het naar Bol.com laten sturen, waar ze het vervolgens voor je opslaan en weer verzenden naar de klant. Zelfs de klantenservice wordt voor je geregeld

Dankzij dit 5-staps-model kun jij dus de juiste producten vinden en beginnen met het inkopen en verkopen. Voordat je nu denkt dat dit alles is wat je nodig hebt, is het wel handig om te weten dat er een hoop valkuilen zijn en er toch nog de nodige technische kennis wordt vereist.  

Promoot je liever producten, dan producten in te kopen en weer te verkopen? Lees dan eens onze blog over Affiliate Marketing

Waarom de Bol Masterclass echt iets voor jou is

Nu we dus hebben gekeken naar de inhoud van deze fantastische cursus is het misschien ook wel fijn om te weten of het iets voor jou is? 

Op deze vraag kun alleen jij antwoord geven, wij denken van wel, maar het is aan jou. Als jij zeker weet dat je klaar bent om leuk bij te gaan verdienen en wellicht te gaan leven van het dropshippen op Bol.com, dan is dit wat je zoekt. Met deze masterclass kun jij van veel meer vrijheid en vrijetijd gaan genieten en hoef je niet bang te zijn voor lange werkdagen. 

Voor al deze vrijheden en financiële voordelen, is de Bol masterclass zeker de plek om dat te gaan bewerkstelligen.

Je leert dus hoe je gemakkelijk goede en goedkope producten kunt spotten en deze vervolgens voor een mooie prijsje door kan verkopen, zonder ook maar iets van producten in huis te hebben of zorgen om klanten- en verzendservice.

Wij hopen dat je echt aan de slag gaat met het creëren van je financiële en fysieke vrijheid met de Bol Masterclass. Aan de hand van deze lifechanging cursus is dat ook zeker mogelijk en leer je ook een hoop nieuwe mensen kennen met hetzelfde doel voor ogen. 

Ben je enthousiast geworden, kan je niet wachten en wil je direct aan de slag, meld je dan aan voor de gratis training en ontdek of dit iets voor jouw is


«   »