SMMB MASTERCLASS BOYD HOEK 2022 REVIEW : WEL OF NIET KOPEN?

SMMB Masterclass Review: Wel of niet kopen?

Vandaag de dag is er meer en meer aandacht voor online geld verdienen. Wanneer je hierin geïnteresseerd bent, is er een grote kans dat je de advertenties van Boyd Hoek bent tegengekomen. Vooral voorafgaand aan Youtube-video’s wil hij nog weleens verschijnen. Maar heeft hij nu ook echt wat zinnigs te melden? Is die SMMB(Social Media Marketing Bureau) Masterclass van hem het geld waard? In deze SMMB Masterclass review neem ik met je door wat mijn ervaring met deze cursus is geweest. 

Aan het einde van deze review weet je dan ook precies of je hier je geld wel of niet in moet investeren. Laten we echter beginnen met te kijken naar wie Boyd Hoek nu precies is. 

Wie is Boyd Hoek? 

Boyd Hoek is de eigenaar van de SMMB Masterclass. Hij heeft deze zelf bedacht en in elkaar gezet. Als echte ondernemer en marketeer is hij van mening dat je achter je laptop overal vandaan geld kunt verdienen. Hij is hier zelfs zo erg van overtuigd, dat hij na zijn middelbare school niet verder is gaan studeren. 

Vandaag de dag deelt hij zijn kennis dan ook in de vorm van deze cursus. Hierin leert hij startende ondernemers alle kneepjes van het vak met betrekking tot social media marketing. Dit doet hij allemaal vanuit zijn woning in Bali. Direct een duidelijke indicatie dat er toch een kern van waarheid achter zijn beweringen zit. 

Tip: Meld je aan voor de gratis training, om erachter te komen of de cursus iets voor jouw is?

Mijn ervaring met de SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Uiteindelijk is de beste manier om erachter te komen of de SMMB(Social Media Marketing Bureau) Masterclass goed is, hem zelf uitproberen. En dus besloot ik om deze cursus van Boyd Hoek een kans te geven. Uiteindelijk klonk het salesverhaaltje erg mooi, maar moet hij dit ook nog maar even waarmaken. 

Al met al bestaat deze cursus uit verschillende video’s. Deze zijn stuk voor stuk vrij lang en gaan redelijk diep in op een bepaald onderwerp. Ze zijn op de volgende manier ingedeeld: 

Week #1: Je fundering leggen

Week #2: Resultaten behalen

Week #3: Je eerste klant

Week #4: Sales

Week #5: Systemen & processen

Week #6: Passief maken & schalen 

Week #7: Opnames coaching calls

Week #8: Bonus Sectie

In één oogopslag kom je er dus achter dat er is gekozen voor een overzichtelijke verdeling. Je begint bij het begin en langzaam maar zeker breid je je kennis uit. 

Zo viel het eerste onderdeel me bijvoorbeeld erg positief op. In de basis wist ik wel al wat van social media marketing af. Echter gaat Boyd Hoek op verschillende punten direct al dieper in. Hierdoor krijg je meteen door hoeveel potentie er eigenlijk in dit wereldje zit. In 5 verschillende lessen krijg je zo te horen van Boyd waar je nu eigenlijk allemaal mee te maken hebt. 

Ook de andere lessen hebben me al snel meer geleerd. Wat er voor mij echt bovenuit stak, was het gedeelte over systemen & processen. Een van de belangrijkste zaken voor het online geld verdienen is het werken met systemen en processen. Uiteindelijk valt hier namelijk een grote hoeveelheid winst mee te behalen. Wanneer je bepaalde onderdelen automatiseert, uitbesteedt en volgens een vaste handelswijze uitvoert. 

Daarnaast vind ik het uiteraard ook belangrijk om de bonus sectie uit te lichten. De bonus sectie van de SMMB Masterclass is namelijk gevuld met zeer waardevolle onderdelen. En er gaat niets boven een aantal gratis extraatjes, waar je vervolgens ook nog echt iets aan hebt. 

Persoonlijk vond ik deze cursus na de hoofdonderdelen al meer dan het geld waard. Echter is het waarschijnlijk de bonus sectie geweest die ervoor heeft gezorgd dat ik de SMMB Masterclass ook aan vrienden en familie aanraad. Dit is namelijk toch echt iets dat je over de streep gaat trekken. Dat je het laatste zetje in de rug geeft. 

Blijvende kennis over SMMB

Mocht je de eerste keer het een en ander nog onduidelijk vinden, dan is dit verder totaal geen probleem. Met de SMMB Masterclass heb je ongelimiteerd toegang tot deze kennis. Je kunt een onderdeel altijd even terugkijken en nader inspecteren. Zo weet je na deze cursus zeker dat je blijvende kennis over het starten van een social media marketing bureau hebt. Er gaat een wereld voor je open. 

Verkoop je liever producten op bol.com? lees dan onze blog over de Bol Masterclass

SMMB Masterclass review conclusie

Al met al is het mijn doel in deze SMMB Masterclass review om je volledigheid qua informatie aan te bieden. Hierdoor ben je zelf in staat om te beslissen of je wel of niet van deze SMMB cursus gebruik wilt maken. Om dit voor elkaar te krijgen, heb ik de verschillende sterke en zwakke punten onderverdeeld in voor- en nadelen van deze cursus. Laten we allereerst beginnen met de voordelen. 

Voordelen 

De voordelen van de SMMB Masterclass(Social Media Marketing Bureau) van Boyd Hoek zijn relatief overweldigend. Zeker wanneer je ziet hoeveel het er eigenlijk zijn. Laten we ze een voor een langslopen voor maximale duidelijkheid: 

  • Uitgebreide cursus: De SMMB Masterclass is een zeer uitgebreide cursus. Van begin tot eind krijg je te maken met een hoop nieuwe informatie. Voor mij persoonlijk is dit toch altijd een groot voordeel. Ik hou ervan wanneer ik me echt in een onderwerp moet verdiepen. Hierdoor weet ik al snel dat ik meer over iets ga leren dan 99% van de wereldbevolking. En wanneer dat het geval is, ga je vaak de goede kant op. Daarnaast heeft Boyd Hoek dus ook een aantal bonusonderdelen aan de SMMB Masterclass toegevoegd. Hierdoor leer je ook een aantal extraatjes, die je online maar op weinige plekken terugvindt.

  • Unieke informatie: Verder gaat het in deze cursus grotendeels om unieke informatie. Boyd Hoek is een echte specialist op het gebied van social media marketing bureaus. En dit merk je ook duidelijk gedurende het volgen van de cursus. Het gaat bijna voor de volle 100% om informatie die je nog nooit eerder hebt gehoord. In plaats van zijn cursus vol te stoppen met allerlei generalisaties, doet Boyd een oprechte poging om je iets nieuws te leren. Om je verder te helpen bij het opbouwen van een volwaardig online inkomen. Hoe gespecialiseerder de informatie is die je ontvangt, hoe groter de kans dat je je online gaat onderscheiden van potentiële concurrentie.

  • Ervaringsdeskundige als cursushoofd: Daarnaast is het een zeer groot voordeel dat je een ervaringsdeskundige als cursushoofd krijgt. Boyd Hoek is namelijk iemand die alle stappen zelf heeft doorlopen om te komen waar hij nu is. Hierdoor weet je dat het ook echt gaat om informatie waar je iets aan hebt. Hij praat uit ervaring wanneer hij het heeft over bepaalde moeilijkheden of punten waar je extra goed op moet letten. Hierdoor heb je direct de neiging om toch wat beter op te letten. Om de geleverde informatie echt tot je te nemen.

  • Zeer praktische toepassingsmogelijkheden: Vandaag de dag is de SMMB Masterclass relevanter dan ooit. Je hebt te maken met zeer praktische toepassingsmogelijkheden. Er is momenteel namelijk veel vraag naar social media marketing bureaus. Bijna alle ondernemingen krijgen online te maken met nieuwe klanten. Het bereik is hier immers ontzettend groot. Het overgrote deel van de bevolking spendeert uren per dag op de telefoon of laptop.

  • Online inkomen mogelijk: Daarnaast is het met de informatie uit deze SMMB Masterclass mogelijk om een volwaardig online inkomen op te bouwen. En dat is uiteindelijk toch de droom van iedere online ondernemer. Zo geeft Boyd Hoek zelf aan dat het mogelijk moet zijn om €10.000 per maand te verdienen. Nu voelt dit in het begin misschien niet haalbaar. Maar op de iets langere termijn ligt het wel degelijk binnen handbereik.

  • Toekomstbestendig: Tot slot is deze cursus ook toekomstbestendig. Het is namelijk niet zo dat social media marketing bureaus over 1, 2, 5 of zelfs 10 jaar ineens niet meer relevant zijn. Social media blijft. Er zijn zelfs nog altijd dagelijks nieuwe gebruikers die beginnen met het gebruiken van deze platforms. Daarmee is een investering in de SMMB Masterclass er eentje voor de lange termijn. Hier ga je nog lang de vruchten van plukken. 

Nadelen

Het is uiteraard niet alleen maar positief. De perfecte online cursus bestaat niet. En dus zijn er een paar puntjes die beter hadden gekund. Het gaat dan om: 

  • Uitleg van termen: Sommige termen die Boyd Hoek gebruikt, legt hij niet expliciet uit. Nu had ik hier niet zoveel moeite mee. Echter kan ik me goed voorstellen dat anderen niet meteen weten wat hij er nu mee bedoelt. Even intikken op Google en je kunt weer verder..

  • Promotie: Iets wat denk ik niet in het voordeel spreekt van Boyd Hoek, is zijn manier van promotie. Zijn advertenties komen op veel mensen bijvoorbeeld irritant over. Erg zonde, gezien de cursus zelf bol staat van de waardevolle informatie. 

Gratis training 

Ben je benieuwd wat Boyd Hoek in zijn SMMB Masterclass allemaal te bieden heeft? En ben je nog niet direct overtuigd en bereid om de gehele cursus aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje bij zijn gratis training. Je komt er dan al snel achter hoe hij precies werkt en wat hij allemaal te vertellen heeft. 


«   »