Daytrading Masterclass 2022 van Kevin Timmer Review

Daytrading Masterclass van Kevin Timmer

Online geld verdienen is een droom van velen. Om deze echter waar te maken, is het wel belangrijk om een bepaald verdienmodel te kiezen. Tegenwoordig zijn er tal van manieren om online geld te verdienen. Het is dan een kwestie van de beste optie ontdekken. In dit artikel gaan we het daarom hebben over daytrading. En dan in het bijzonder de Daytrading Masterclass van Kevin Timmer. 

In de afgelopen jaren is er meer en meer aandacht gekomen voor daytrading. Men ontdekte dat hier grof geld mee te verdienen was. Mits je de zaakjes maar op de juiste manier aanpakte. Kevin Timmer is een van de experts op dit gebied gebleken. We gaan dan ook zeker wat meer over hem leren en zijn daytrading strategie.

Wat is daytrading? 

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen wat daytrading nu precies is. Het is namelijk een woord dat relatief vaak genoemd wordt. Het is alleen niet altijd even duidelijk wat het nu precies inhoudt. 

Gezien de worden ‘day’ en ‘trading’ in dit begrip zitten, weet je al snel dat het om korte termijn handelen gaat. Het doel van daytrading is dan ook om winst te maken met het kopen en verkopen van bijvoorbeeld aandelen of cryptocurrencies. Gezien er iedere dag sprake is van vele prijsfluctuaties, is dit mogelijk. Kortom ga je elke dag op het juiste moment aandelen kopen en verkopen, aan de hand van een daytrading strategie. Het mooie van daytraden is dat je geld kan verdienen met aandelen die omhoog gaan, maar je kan ook geld verdienen wanneer aandelen gaan zakken. 

De kunst is dan om precies te timen wanneer de markt omhoog gaat en wanneer deze omlaag gaat. Wanneer je hier goed in bent, vallen er enorme bedragen te verdienen. In de Daytrading Masterclass doet Kevin Timmer dan ook een poging om je hier alles over te leren. Hij heeft hier zelf immers grof geld aan weten te verdienen. In de masterclass laat Kevin Timmer zien hoe je geld verdient op de Amerikaanse beurs en welke daytrading strategie hij gebruikt om hier geld mee te verdienen.

Ben je meer geïnteresseerd in het traden van cryptocurrencies? lees dan hier onze blog over geld verdienen met cryptomunten.

Wie is Kevin Timmer? 

Kevin Timmer is zelf al sinds het jaar 2014 een fulltime daytrader. Destijds heeft hij zich flink verdiept in dit onderwerp. Hij heeft zo’n beetje alle informatie dat op het internet te vinden was, opgezocht. Langzaam maar zeker werd hij steeds beter in daytrading. 

Toen hij ontdekte dat het erg goed liep, besloot hij ook zelf op Youtube anderen te vertellen over zijn kennis. Puur om anderen ook echt te helpen. Om te voorkomen dat ze dezelfde (onnodige) fouten maken als degene die hij zelf maakte. 

Zo verloor Kevin in het begin van zijn daytrading carrière maar liefst €10.000. Destijds ontbrak het bij hem aan 3 sleutelelementen; kennis, een goede mindset en de juiste ervaring. Zaken waar hij sindsdien een meester in is geworden. 

Uiteindelijk nam de vraag naar de specialistische kennis van Kevin Timmer fors toe. Hij besloot dan ook alle kennis, ervaring en zijn mindset in één grote cursus te verwerken. De Day Trading Masterclass was geboren. 

 

Ga DIRECT naar de kortingspagina waar Kevin Timmer 50% korting geeft op zijn Day Trading Masterclass NL

Mijn ervaring met de Daytrading Masterclass

Zelf heb ik de Daytrading Masterclass van Kevin Timmer uiteraard doorlopen. Naar mijn mening is dit de enige manier om een goede review te schrijven. 

De reden dat ik besloot om deze daytrading cursus te kopen, is omdat ik van vrienden hoorde dat er veel geld in daytrading te verdienen was. Het is bijna zonde om hier niks mee te doen. Eén van deze vrienden had de Daytrading Masterclass net voltooid en in zijn eerste maand €2.592 winst gemaakt. Voor mij genoeg reden om het in ieder geval een kans te geven. 

Persoonlijk vind ik het altijd erg fijn om eerst in een overzicht te zien wat de inhoud van de cursus precies is. Ik weet dan wat ik ongeveer allemaal ga leren. Het geeft me simpelweg een goed gevoel. De Daytrading Masterclass van Kevin Timmer is als volgt opgebouwd: 

Week #1: Welkom

Week #2: Mindset

Week #3: Software

Week #4: Basics

Week #5: Risk Management

Week #6: Money Management

Week #7: Plan de trade

Week #8: Trades plaatsen

Week #9: Level 2 en tape (montage)

Week #10: Price action

Week #11: Patronen

Week #12: Externe factoren

Week #13: Stock eigenschappen

Week #14: Strategieën

Week #15: Voorbereiding

Week #16: Afsluiting

BONUS: Extra video’s

Het valt je waarschijnlijk meteen op dat de cursus zeer uitgebreid is. Een punt dat ik persoonlijk ook een groot voordeel vindt. Het geeft je namelijk meteen de indruk dat het alle informatie bevat die je nodig hebt. Om echt succesvol te worden met daytrading.

Na de eerste week te hebben voltooid, werd ik zeer positief verrast in de tweede week. Het gedeelte over mindset sprak mij erg aan. Naar mijn mening is een goede mindset namelijk cruciaal om succesvol te worden. Hier gaat Kevin goed op in. 

Vervolgens was het een kwestie van iedere week stappen zetten. Zelf deelde ik de Daytrading Masterclass zodanig in, dat ik iedere week een module moest voltooien. Hierdoor hou je het momentum vast. Bovendien zakt de kennis niet weg, al voordat je aan de volgende module begint. 

Na de cursus af te hebben gerond, ging ik uiteraard meteen aan de slag. De aandelenmarkt is bijzonder aantrekkelijk. Zeker wanneer je alle cruciale informatie op zak hebt. Het vertrouwen in je eigen kunnen neemt enorm toe dankzij deze daytrading cursus. Het verbaasde me dan ook niet dat succes niet lang op zich liet wachten.

Daytrading in de praktijk

Zo’n cursus vol met theorie is harstikke leuk. Echter is het vele malen belangrijker dat het ook een praktische toepassing heeft. Dat je er in de praktijk inderdaad geld aan verdient. 

Op dag 1 na het voltooien van de cursus ging ik dus gelijk aan de slag met de daytrading strategie. Het bleek meteen dat mijn nieuw opgedane kennis zeer waardevol was. Ik had ongeveer 70% van mijn acties goed ingeschat. Begonnen met €200 eindigde ik die dag met €337. Geen slecht begin zou ik zeggen! 

Het motiveerde me enorm om door te gaan. Om de cursus nog een keer volledig door te nemen, zodat de informatie alleen nog maar beter blijft hangen. Vandaag de dag voel ik me een ware expert. Ik zie eindelijk in dat fulltime daytrader zijn dankzij deze Daytrading Masterclass volledig mogelijk is. 

Daytrading Masterclass Review Conclusie

Al met al is mijn ervaring met deze cursus dus zeer positief geweest. Je kan dan ook al raden dat de conclusie van deze Daytrading Masterclass Review vrij positief gaat zijn. Desondanks wil ik je toch wel informeren over wat nu precies de sterke punten zijn. En welk minder punt deze cursus ook wel degelijk kent. Zo ben je vervolgens zelf in staat om een goed geïnformeerde beslissing te nemen. Laten we allereerst kijken naar de sterke punten: 

Sterke punten

De sterke punten zijn relatief divers. Persoonlijk vond ik dat vooral het volgende niet onbenoemd mocht blijven: 

  • Volledigheid: Wat echt het meeste opvalt aan deze Daytrading Masterclass van Kevin Timmer is de volledigheid ervan. Er is geen enkele stukje informatie dat ontbreekt. Alles waar ik in de praktijk mee te maken kreeg, was zorgvuldig opgenomen in deze cursus. Hierdoor wist ik dan ook dat het nodig was om deze Daytrading Masterclass review te schrijven. Ik wil niemand de mogelijkheid ontnemen om met alleen een internetverbinding en een computer geld te verdienen.

  • Praktische toepassing: Verder springt deze cursus er dus ook qua praktische toepassing bovenuit. Wat je nog vaak ziet, is dat een cursus er leuk uitziet en dat je er vervolgens in de praktijk niks aan hebt. De informatie is bijvoorbeeld verouderd. Of er zijn nieuwe regels van toepassing, waardoor het niet meer op dezelfde manier mogelijk is. Geloof me, ik heb dit eerder meegemaakt. Je voelt je dan echt bedrogen. Al die tijd is voor niets geweest. Met deze Daytrading Masterclass merkte ik tot mijn blijdschap dat de informatie 1-op-1 in de praktijk toepasbaar is. Precies zoals je het hebben wilt.

  • Prettige sfeer: Een punt dat ik zelf vooral erg sterk vind, is de prettige sfeer om de cursus heen. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat de informatie waardevol is. Je wilt het liefst dat dit ook leuk wordt gebracht. Op een energieke, opbeurende wijze. Dit houdt jezelf namelijk ook enthousiast. Het zorgt ervoor dat je iedere week weer zin hebt om een module af te ronden. Naar mijn mening is dit door Kevin Timmer echt perfect gedaan. De hele cursus door had ik weer zin om door te gaan naar het volgende onderdeel. 

Zwakke punten

Wel is er bijna altijd ruimte voor verbetering. De 100% perfecte cursus bestaat denk ik niet. De zwakke punten blijven gelukkig beperkt tot één: 

  • Sporadisch gebruik Engelse termen: Iets waar ik zelf niet zo’n last van had, was het sporadische gebruik van Engelse termen. Kevin handelt ook vooral op de Amerikaanse markt, waardoor dit er denk ik in is geslopen. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen hier toch wat moeite mee hebben. Aan te raden is dan om Google Vertalen naast de cursus open te houden. Je hebt dan altijd snel de mogelijkheid om te achterhalen wat hij bedoelt. Ook al legt hij dit in 98% van de gevallen gelukkig direct uit. 

Wil je dus graag meer te weten komen over daytrading? Dan is deze Daytrading Masterclass precies wat jij nodig hebt. In één klap tovert het je om van beginner naar expert. Een fulltime online inkomen ligt binnen de mogelijkheden! 


«   »