Madelon Vos Crypto Cursus, Review 2022

Madelon Vos Crypto Cursussen Review

Crypto is momenteel helemaal hot. Zelfs mensen die je normaal gesproken niet als ‘technisch’ of ‘modern’ zou bestempelen, hebben het zo nu en dan over crypto. Op dat moment weet je dat het tijd is om er meer over te leren en er echt tijd in te investeren. Want net als op veel andere economische gebieden biedt crypto een unieke kans om geld te verdienen. En daar hebben we uiteindelijk allemaal wel oren naar. 

In deze review gaan we dieper in op Madelon Vos en haar gratis crypto cursussen. We nemen door wat ze precies inhouden en of het de moeite waard is om er je tijd aan te besteden. Zo weet je aan het eind van deze review alles dat je moet weten over Madelon Vos en haar gratis crypto cursussen. 

Wat houdt Crypto Trading in? 

Om te beginnen is het zinvol om even stil te staan bij wat crypto nu precies is. Met crypto worden in principe verschillende digitale munten aangeduid. Deze valuta’s bestaan in hun geheel online, wat enkele unieke voordelen te bieden heeft. Zo is crypto ultraveilig, is er niet één persoon of instantie in controle over de munten en heeft het allerlei financiële toepassingsmogelijkheden. 

Voor investeerders is het echter vooral belangrijk om te achterhalen welke cryptomunten wel of niet meer waard gaan worden. Zo ben je namelijk in staat om ze voor een bepaald bedrag te kopen en vervolgens voor een (veel) hoger bedrag weer terug te verkopen. 

Welke crypto kopen? 

‘Welke crypto kopen?’ is een vraag die men dan meteen stelt. Er zijn namelijk al wel duizenden opties op dit gebied. En lang niet iedere optie is even goed als de ander. Zo zijn er de meer ‘veilige’, bekende opties als Bitcoin en Ethereum. Zo vindt Madelon Vos Bitcoin ook een slimme keuze. Digitale munten als Bitcoin en Ethereum hebben inmiddels zoveel bekendheid verworven, dat ze automatisch als betrouwbaar worden gezien. 

Voor de meer risicovolle opties kom je al snel uit bij een Nano, een Solana of een Save Planet Earth munt. Deze zijn beduidend minder bekend, maar hebben wel een enorme potentie. 

Waar crypto kopen? 

Vervolgens ontstaat al snel de volgende vraag. ‘Waar crypto kopen?’. Want nadat je een munt hebt gevonden waar je vertrouwen in hebt, is het nog wel de bedoeling dat je deze ook koopt. Dit doe je bijvoorbeeld via internationale platforms als Bitvavo of Binance. Via deze websites heb je een groot aanbod aan verschillende cryptomunten tot je beschikking. Het maakt crypto trading enorm makkelijk. 

Lees ook onze review hier over de Nederlandse exchange Bitvavo

Wie is Madelon Vos? 

Echter gaat het in deze review dus voornamelijk om Madelon Vos en dat wat ze te bieden heeft. Dit is niet één cryptocurrency cursus, maar zelfs meerdere. Voor een cursus crypto traden zit je bij haar dan ook helemaal goed. Ze heeft voor verschillende onderdelen een verschillende crypto cursus in elkaar gezet. 

Madelon Vos is op het gebied van crypto bovendien absoluut geen groentje. Al sinds 2013 is ze actief bezig met handelen in deze digitale munten. Zo is ze vanwege haar expertise ook verschenen in een programma als RTL Z en heeft ze uitgebreid in de Telegraaf gestaan. 

Daarnaast heeft ze een eigen Youtube kanaal met meer dan 50.000 abonnees waarop ze mensen graag informeert over alles wat met succesvol handelen in crypto te maken heeft. 

Madelon Vos Vermogen

Het is niet precies duidelijk wat het vermogen van Madelon Vos op dit moment is. Echter kun je je voorstellen dat het hier om een vrij hoog bedrag gaat, gezien ze al in 2013 begon met investeren in Bitcoin. In februari 2013 kostte 1 Bitcoin je bijvoorbeeld nog maar zo’n €23. In 2022 is deze zelfde Bitcoin meer dan 1000 keer zoveel waard.  

Madelon Vos Crypto Cursus Gratis: Meerdere opties

Om echt alles te leren over crypto trading, is het belangrijk om je met meerdere onderdelen bezig te houden. Vandaar dat Madelon Vos ook heeft besloten om niet maar één crypto cursus aan te bieden, maar meerdere. Zo heb je de kans om een echt totaalbeeld van de markt als geheel te krijgen. De verschillende cursussen zijn als volgt verdeeld: 

#1: Bitcoin Basics & Crypto’s

Zoals de naam al zegt begin je in de Bitcoin Basis & Crypto’s cursus bij het begin. Je leert hoe crypto’s nu eigenlijk in elkaar zitten. En waarom de kans groot is dat ze een sleutelrol gaan spelen in de economie van de toekomst. 

Om het overzichtelijk te houden, heeft Madelon Vos deze gratis crypto cursus onderverdeeld in meerdere onderdelen: 

 • Introductie
 • Bitcoin en cryptocurrencies
 • Blockchain
 • Mining
 • Geld verdienen met Bitcoin en crypto
 • Investeren en afsluiting

#2: Gratis cursus Technische Analyse

Verder is in het verleden gebleken dat een technische analyse in de cryptomarkt zeer waardevol is. Door goed te kijken naar verschillende technische signalen, ben je in staat om in grote lijnen te voorspellen wat de markt gaat doen. Logischerwijs is dat enorm waardevol. Het stelt je in staat om flink geld te verdienen. In deze gratis crypto cursus is de informatie als volgt onderverdeeld: 

 • Introductie
 • Grafiek
 • Koersbewegingen
 • Tools 
 • Toolset van Madelon Vos

#3: Gratis eBook Bescherm Uw Vermogen

Daarnaast heb je via Madelon Vos de mogelijkheid om gratis een eBook ‘Bescherm Uw Vermogen’ te ontvangen. Madelon legt hieronder bijvoorbeeld nadrukkelijk uit waarom je geld op de bank houden geen goed idee is. 

Door de torenhoge inflatie van de afgelopen tijd wordt je geld zo steeds minder waard. Al helemaal wanneer je je bedenkt dat de spaarrentes historisch laag zijn. Door te investeren in crypto bescherm je daarom je vermogen. Jaar na jaar worden cryptocurrencies meer waard, waardoor je vermogen ook automatisch toeneemt. 

#4: MoneyTalks Community

De MoneyTalks Community is een forum, speciaal gewijd aan Bitcoin en de cryptomarkt. Hierin heb je toegang tot een bijzonder waardevolle community aan echte crypto experts. Zo weet je altijd het laatste van het laatste. De juiste informatie is cruciaal om echt geld te verdienen in crypto. 

Voor €1 heb je maar liefst 7 dagen toegang tot deze MoneyTalks Community. Je hebt dan alle tijd om te ontdekken of je het ook zelf zo waardevol vindt. 

Mijn ervaring met elke Madelon Vos Crypto Cursus

Al met al heb ik de verschillende gratis cursussen, het e-book en het MoneyTalks forum uitgebreid uitgeprobeerd. Graag deel ik bij deze mijn ervaring met je, zodat je ongeveer weet wat je mag verwachten. 

Een Madelon Vos cursus is voor mij vanaf dit moment een bijzonder waardevolle crypto cursus. Crypto trading op zich was voor mij niet nieuw meer. Hier heb ik mezelf een tijdje geleden al in verdiept. Desondanks viel het me op dat ik keer op keer weer nieuwe dingen leerde. En dat voor gratis informatie! 

Binnen enkele dagen heb ik alle informatie doorlopen. Vervolgens besloot ik om het allemaal nog eens door te nemen, om mezelf er echt goed van te doordringen. Vooral de cursus over technische analyse is me gedurende dit proces goed bijgebleven. Termen die ik nog nooit eerder voorbij had horen komen, waren me ineens volkomen helder. Meer had ik me niet kunnen wensen. 

Madelon Vos Crypto Cursussen Review Conclusie

In deze Madelon Vos crypto cursussen review hou ik het graag zo overzichtelijk mogelijk voor je. Vandaar dat ik graag afsluit met een opsomming van de sterke en de minder sterke punten. Al met al heb ik het volgende als duidelijke voordelen van deze cursussen ervaren: 

 

 • Diepgang: Qua diepgang zit het in de cursussen van Madelon Vos meer dan goed. Zeker wanneer je kijkt naar de cursus over technische analyse merk je echt dat ze er verstand van heeft. Het gebruik van een verscheidenheid aan termen wordt vaak gedaan door echte professionals. Hierdoor voel je jezelf ook al snel veranderen in iemand die echt verstand van crypto heeft. Een fijne gedachte. Vooral wanneer je er ook nog eens echt geld aan gaat verdienen.

 • Nieuwe informatie: Daarnaast viel het me op dat de cursussen bol staan van nieuwe informatie. Informatie die pas vrij recentelijk naar buiten is gekomen. Hierdoor hoef je dus ook niet bang te zijn dat de cursussen verouderd zijn. En dat ze momenteel niet meer in de praktijk gelden. Integendeel zelfs. De inzichten in het gratis e-book zijn bijvoorbeeld van alle tijden.

 • Begrijpelijk uitgelegd: Tot slot neemt Madelon uitdrukkelijk de tijd om alles stap voor stap uit te leggen. Het begint met de absolute basis van crypto in het algemeen. Vervolgens gaat ze steeds dieper in op de materie, totdat je het echt van de bodem af begrijpt. Hierdoor ben je in staat het ook aan een ander uit te leggen. Je begrijpt het echt. In plaats van dat je alleen maar losse stukken informatie opneemt. 

 

Ondanks dat ik over het algemeen extreem positief over Madelon Vos ben, moet ik wel zo eerlijk zijn om één klein minpuntje te noemen: 

 

 • Meer aandacht voor risicovolle investeringen: Madelon houdt de aandacht voornamelijk bij de meer bekende cryptomunten, zoals Bitcoin en Ethereum. Echter is het allergrootste geld vooral te verdienen in de munten met een hoog risico. Iets wat niet voor iedereen weggelegd is, maar wat misschien wel iets meer belicht had mogen worden. 

 

Wil je beginnen met investeren in crypto? Dan vormt een cryptocurrency cursus van Madelon een perfecte basis om van start te gaan. Ontdek nu wat er allemaal mogelijk is! 

 


«   »