Word een Digitale Nomad, De 4 boeken voor de ultieme online ondernemer

Wanneer je van plan bent om te slagen als online ondernemer, heb je een mooie weg voor je. Vandaag de dag lijkt alles steeds vaker online te verlopen. Langzaam wordt het dan ook duidelijk dat hier de toekomst ligt. Op bijna ieder gebied. Je doet er dan ook goed aan om je er zo vroeg mogelijk in te verdiepen. Zo voorkom je dat je achterloopt op de rest en dat je wordt gedwongen een inhaalslag te maken. Maar wat is nu de manier om als online ondernemer succesvol te worden? 

Om hier een antwoord op te krijgen, gaan we in dit artikel dieper in op een aantal zaken. Zo gaan we bijvoorbeeld kijken naar wat er nu precies nodig is om succesvol te worden. Hoe online geld verdienen precies werkt. En vervolgens bekijken we een viertal boeken die momenteel zeer hoog aangeschreven staan. 4 boeken die een hoop waardevolle informatie voor de aspirerende online ondernemer waarborgen. 

Hoe online geld verdienen?

Wanneer je doel is om online geld te verdienen, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Aan de ene kant leven we in een tijd waarin online geld verdienen makkelijker is dan ooit tevoren. Je hebt in principe alleen een computer, laptop of mobiele telefoon en een internetverbinding nodig. Vervolgens heb je direct toegang tot een wereld aan mogelijkheden. Aan de andere kant betekent dit echter niet dat je ook zonder iets te hoeven doen geld kunt verdienen. Anders zou iedereen hier online namelijk wel in slagen. Nee, er zijn een aantal factoren die hierin een grote rol spelen. We hebben het dan over: 

 • Juiste kennis: Alles begint uiteindelijk met de juiste kennis. Je hebt de juiste kennis van zaken nodig om goede beslissingen te maken. Zo is het beginnen van een website vandaag de dag bijvoorbeeld een zeer goed idee. Maar hoe doe je dit dan? Waar moet je beginnen op het moment dat je deze insteek hebt? En wat komt er vervolgens allemaal kijken bij het runnen van een goede website? Het zijn allemaal vragen waar de gemiddelde persoon niet zomaar een antwoord op heeft. Hierdoor is het dan ook zaak om je bijvoorbeeld in eerste instantie goed in te lezen. Om de juiste boeken te vinden die deze kennis aan je bieden. Online geld verdienen wordt aan de hand van de juiste kennis dan ineens voor iedereen een mogelijkheid.

 • Motivatie: Daarnaast is het ook zaak om de juiste motivatie in huis te hebben. Het is namelijk niet per definitie zo dat alles in één keer goed gaat. Soms heb je een aantal pogingen nodig om een idee van de grond te krijgen. Je moet dan voldoende motivatie hebben om hier en daar een tegenslag te verwerken. Bovendien ga je ook niet per se van de ene op de andere dag miljoenen verdienen. Het is belangrijk om een volledig beeld van deze online wereld te hebben. Alles is mogelijk, maar hier moet je wel de juiste tijd en moeite instoppen. En aan de hand van de juiste kennis en motivatie, ga je in de basis dan veel bereiken. Tegenwoordig zijn er talloze online ondernemers die hun volledige inkomen aan online geld verdienen overhouden. Er komt niet eens fysiek werk meer aan te pas.

 • Actie: Tot slot blijft er dan alleen nog actie over. Er zijn vandaag de dag namelijk nog steeds miljoenen ‘aspirant online ondernemers’.  Dit zijn mensen die de juiste kennis en motivatie wel in huis hebben, maar die om de een of andere reden toch niet de sprong in het diepe wagen. Er is bijvoorbeeld de behoefte om alles in één keer goed te doen. Deze drang naar perfectie is in staat om je te doen bevriezen. Je bent zodanig lang aan het voorbereiden, dat je maar geen actie onderneemt. Dit is natuurlijk verre van ideaal. Alles hoeft in het begin niet perfect te zijn. Van actie ondernemen leer je juist waar je op moet letten en wat je in potentie kunt verbeteren. Zo ontwikkel je je op den duur alleen maar verder. 

Om je te helpen om online geld verdienen mogelijk te maken, begint alles dus bij de juiste kennis. Hoe word je een digitale nomad in een snel ontwikkelende wereld die geen dag stil staat en waar je niet in wil achterblijven. Om je daarom een handje te helpen, nemen we bij deze een aantal hoog aangeschreven boeken door. Deze gaan je stuk voor stuk een enorme stap in de juiste richting laten zetten. Het is dan ook een absolute aanrader om ze aan te schaffen en ze intensief te bestuderen. Het gaat hierbij om de volgende 4 boeken: 

Boek #1: de Online Marketing Tornado van Tonny loorbach

Voor veel beginnende online ondernemers zal gelden dat ze geen idee hebben waar te starten. Ze weten dat online geld verdienen mogelijk is. Maar hoe dit dan precies werkt, is een stap te ver. In de Online Marketing Tornado van Tonny Loorbach ontvang je een berg aan waardevolle informatie. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod: 

 • Compleet stappenplan: Er is een sterke behoefte aan een compleet stappenplan. Een stappenplan waarbij je van begin tot eind bij de hand wordt genomen. In de Online Marketing Tornado is dit precies wat je ontvangt. Stap voor stap neem je door wat er van je wordt gevraagd als online ondernemer. Hoe je een begin maakt, dit uitbouwt en er vervolgens een volledig online inkomen aan overhoudt. Ga geheel op je eigen tempo de stappen langs en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

 • Creëren volautomatische marketingmachine: Uiteindelijk ga je met de Online Marketing Tornado werken aan een volautomatische marketingmachine. Je gaat ervoor zorgen dat het genereren van leads tot aan het finaliseren van de verkoop via automatische programma’s loopt. Zodoende creëer je een passief inkomen. Hier hoef je verder nog maar nauwelijks iets voor te doen. Is dat niet de droom van iedere online ondernemer? Geld verdienen terwijl je slaapt!

 • Alle tips en tricks voor beginners: Als derde punt ga je merken dat dit boek bol staat van de tips en tricks voor ondernemers. Kleine beetjes kennis die je behoeden voor misstappen. Een hele fijne toevoeging, aangezien dit je zowel tijd als geld gaat schelen. Iedere ondernemer had in het begin toegang tot deze informatie willen hebben. Denk aan tips over SEO, conversies, affiliate marketing, neuromarketing en community building. 

Bestel hier het boek en profiteer, van de GRATIS verzendkosten 

Boek #2: Nu of Nooit op amazon Bas urlings

In het boek Nu of Nooit op Amazon van Bas Urlings staat het opbouwen van een waar online imperium centraal. Nu of Nooit op Amazon richt zich voornamelijk op de persoon die moet starten, maar niet weet waar hij of zij moet beginnen. Het is een boek voor de mensen die graag op korte termijn zinvolle actie willen ondernemen. Die een klein zetje in de rug nodig hebben om van start te gaan. Dankzij Nu of Nooit op Amazon leer je bijvoorbeeld: 

 • Het complete proces rondom online producten verkopen: Online producten verkopen is vandaag de dag makkelijker dan je denkt. Desondanks is het wel belangrijk dat je op een compacte, stapsgewijze manier toegang hebt tot deze informatie. In Nu of Nooit op Amazon van Bas Urlings leer je stap voor stap hoe het creëren van een dergelijk proces in z’n werk gaat.

 • Een bedrijf opzetten via Amazon: Een bedrijf opzetten via Amazon is momenteel erg populair. Je maakt daarmee gebruik van de enorme, wereldwijde populariteit van dit platform. Zodoende is het een stuk makkelijker om producten en klanten te vinden. Lees dit boek voor alle informatie die hierbij benodigd is.

 • De 8 grootste valkuilen te ontlopen: Tot slot komt het opzetten van een online business met 8 zeer bekende valkuilen. Valkuilen die je het liefst natuurlijk ontloopt. Door ervan op de hoogte te zijn, is de kans meteen al een stuk kleiner dat je erin trapt. 

Reserveer hier jouw GRATIS exemplaar

Boek #3: de Laptop Lifestyle van Jacko meijaard

De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard is voor de gemiddelde online ondernemer toch het einddoel. Een leven ontwikkelen waarin je alleen je laptop op schoot met een internetverbinding nodig hebt. Zodoende is het bijvoorbeeld mogelijk om ergens op het strand in Spanje aan je business te werken door middel van affiliate marketing. Is dit iets wat jou persoonlijk erg aantrekt? Dan is het boek De Laptop Lifestyle zeker iets voor jou. En deze is nog gratis ook. Hierin vind je alles terug over: 

 • Hoe een online onderneming er anno 2021 uitziet: Daarbij staat dit boek ook bol van de kennis over de online onderneming van 2021. De meest recente ontwikkelingen, verdienmodellen en zaken om rekening mee te houden. 

Reserveer hier het GRATIS boek De Laptop Lifestyle

Boek #4: Fuck Facebook, tijd voor TikTok

TikTok is de meest recente toevoeging wanneer het over de grote sociale platformen gaat. Dit betekent dat er nog veel kansen liggen. Want hoe begin je nu met TikTok? En valt er echt groot geld mee te verdienen? In Fuck Facebook, tijd voor TikTok leer je: 

 • De potentie van TikTok: TikTok heeft enorm veel te bieden. Zo heeft dit sociale platform bijvoorbeeld een hoog ‘viral’-gehalte. Dat wil zeggen dat je veel potentie hebt om in een korte tijd veel volgers te verzamelen.

 • Een stappenplan om te starten: Het belangrijkste punt waar dit boek echter aandacht aan besteed, is een stappenplan om te starten. De zaken waar je dan op moet letten. Hoe je met een goed idee komt. En wat je moet doen om echt goed geld te verdienen. 

Bestel hier jouw exemplaar

Wil je dus slagen als moderne online ondernemer? Lees deze boeken dan op de korte termijn goed door. Het liefst meerdere keren! 


«   »