Starten met High Ticket Dropshipping, Hoe begin je?

High ticket dropshipping; wat is dit precies?

Heb je recent een interessant artikel over dropshipping gelezen? Of ben je reeds enige tijd met low ticket dropshipping bezig? Of ben je bijvoorbeeld op een online cursus van Joshua Kaats gestuit? Als je in aanraking met dropshipping bent gekomen, bestaat de kans dat je hierbij met specifiek high ticket dropshipping in aanraking bent gekomen.

High ticket dropshipping is één van de populairste vormen van dropshippen. Het is tegelijkertijd ook de nieuwste vorm van dropshipping. Waar deze populariteit vandaan komt? Dat heeft puur met de vele voordelen van dit online verdienmodel te maken.

In dit artikel willen wij je graag meer vertellen over dit unieke verdienmodel. Zo bespreken we wat high ticket dropshipping precies is, maar bespreken we ook wat de voordelen van high ticket dropshipping zijn. Verder verwijzen wij je graag een speciale cursus van Joshua Kaats. Als je Joshua Kaats nog niet kent; hij is eigenlijk de dropshipkoning van ons land. In onder meer high ticket dropshipping heeft hij zich gespecialiseerd, waarna hij zijn eigen cursus ontwikkeld heeft. Mogelijk ga je veel aan uitgerekend die cursus hebben!

Wat is high ticket dropshipping?

Heb je al enig idee wat dropshipping precies inhoudt? Bij dit online verdienmodel verkoop je producten via jouw eigen website of webshop. Dit doe je echter niet op de manier zoals als je een normale webshop zou hebben. Nee, bij dropshipping besteed je eigenlijk al het werk uit aan de leverancier/fabrikant van de producten:

 • Jij zorgt voor het ontwikkelen van een website of webshop
 • Jij zorgt voor het aantrekken van bezoekers
 • Jij zorgt ervoor dat jouw bezoekers de producten bestellen
 • De leverancier verzorgt de verzending van de producten
 • De leverancier houdt alle producten op voorraad
 • De leverancier zorgt voor een eventuele retournering van de producten
 • Jij zorgt voor het beantwoorden van vragen van jouw klanten/bezoekers

Met andere woorden: de leverancier neemt eigenlijk alle fysieke handelingen op zich. Jij zorgt alleen voor de ontwikkeling en de optimalisatie van jouw webshop. Als je dit op de juiste manier weet te doen, kun je vrij veel producten gaan verkopen.

Maar, wat is high ticket dropshipping dan precies? Nou, bij dit online verdienmodel richt je je op de duurdere producten. In de meeste gevallen wordt hierbij uitgegaan van een minimum bedrag van 100 á 200 euro per product. De prijzen per product kunnen hierbij oplopen tot duizenden euro’s.

Wil je met high ticket dropshipping beginnen? Dan zou je dus in eerste instantie geschikte dropshipping leveranciers moeten vinden. Dit zijn leveranciers die de duurdere producten aanbieden en graag een samenwerking met jou aangaan. Maar, wat zijn nou dergelijke dure producten? Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld dure fitnessapparaten, aan zonneschermen of aan jacuzzi’s. Eigenlijk allerlei soorten producten kun je middels high ticket dropshipping verkopen.

Wat zijn de voordelen van high ticket dropshipping?

Eerder in dit artikel gaven we al aan dat high ticket dropshipping erg populair is. Deze populariteit is met name aan de onderstaande voordelen te danken:

De concurrentie valt relatief gezien mee
Wil je met dropshipping starten? Dan is het voor de hand liggend om met low ticket dropshipping te starten. Bij dat online verdienmodel richt je je op de goedkopere producten, welke je relatief makkelijk kunt verkopen. Daarbij heb je echter wél met een belangrijk nadeel te maken: je moet tegen veel concurrentie op zien te boksen.

Bij high ticket dropshipping valt dit reuze mee. Doordat het een relatief nieuw online verdienmodel is, valt de concurrentie reuze mee. Bovendien denken veel mensen dat high ticket dropshipping een lastig online verdienmodel. Dit zorgt er óók voor dat weinig mensen nog in deze wereld ingestapt zijn. Voor jou brengt dat uiteraard veel mogelijkheden met zich mee: je hoeft immers minder concurrenten te verslaan om succesvol te zijn.

Je kunt veel geld per verkocht product verdienen
Heb je enig idee hoeveel geld je kunt verdienen aan een product van 5 euro? Waarschijnlijk verdien je hier nog geen euro aan. Heb je enig idee hoeveel geld je kunt verdienen aan een product van 1000 euro? De kans is groot dat je al snel 100 á 200 euro (of zelfs nog meer) per verkocht product verkoopt. Ook deze opbrengsten per product maken high ticket dropshipping bijzonder interessant.

Weet je wat financieel gezien nóg interessanter is? Als je enkele goedlopende high ticket dropshipping webshops hebt lopen. Het geld komt dan eigenlijk met bakken naar je toe; je verdient immers behoorlijk veel geld per verkocht product.

High ticket dropshipping is een ware uitdaging
Durf jij wel een gokje te wagen? En ga je voor een leuke uitdaging ook niet aan de kant? Dan is high ticket dropshipping ook interessant voor je. Dit is echt niet het makkelijkste online verdienmodel, maar juist daardoor is het een grote uitdaging. Als je eenmaal veel geld hiermee weet te verdienen, ben je alleen maar héél voldaan.

Je kunt uit veel producten kiezen
Klinkt high ticket dropshipping bij jou als muziek in de oren? Dan is het volgende ook nog interessant om te weten: je kunt uit vrij veel soorten producten kiezen. Hierbij kun je denken aan onder meer zonneschermen, jacuzzi’s en fitnessapparaten. Ook allerlei vergelijkbare producten kun je middels high ticket dropshipping verkopen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, zijn de juiste dropshipping leveranciers!

Moet je ook nog met nadelen rekening houden?

Zou je graag direct met high ticket dropshipping willen beginnen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Toch is het zaak om vooraf met enkele zaken rekening te houden:

 • Het is hard werken. Slapend rijk worden bestaat eigenlijk niet. Als je succesvol met high ticket dropshipping wilt zijn, moet je hier gewoon hard voor werken. Zo moet je voortdurend jouw website(s) optimaliseren.
 • Je gaat een overeenkomst met jouw klant aan. Als dropshipper ga je wettelijk gezien een overeenkomst met jouw klanten aan. Dit betekent dat je ook verantwoordelijk gehouden kan worden voor de producten die je verkoopt. Mede daarom is het (heel) belangrijk dat je uitsluitend voor de beste dropshipping leveranciers kiest.
 • Je moet jouw bezoekers echt overtuigen. Tot slot is het belangrijk dat je jouw bezoekers echt gaat overtuigen. Dit doe je middels de juiste content, met een perfecte website en door de juiste producten aan te bieden!
 • Je moet veel kennis op doen. Wil je echt succes behalen met dit online verdienmodel? Dan is het zaak dat je de nodige kennis op gaat doen. Om deze kennis op te doen, is het interessant om een goede cursus te volgen. Daarover vertellen wij je hieronder graag iets meer!

Hoe kun je met high ticket dropshipping starten?

Zo, je weet nu precies wat high ticket dropshipping is. Spreekt dit online verdienmodel jou aan? Dan hebben wij maar één tip voor je: ga zo snel mogelijk met dit online verdienmodel aan de slag. Voordat je de eerste stappen kunt zetten, is het advies om een goede cursus te volgen. Welke cursus wij aan kunnen raden? Wij kunnen de High Ticket Dropship Academy aanraden.

Wat is de High Ticket Dropship Academy?

De High Ticket Dropship Academy is een cursus die door Joshua Kaats ontwikkeld is. Hij is één van de beste dropshippers in ons land; met name in de afgelopen jaren heeft hij zich ook toegelegd op high ticket dropshipping. Om zijn kennis te delen, heeft hij de High Ticket Dropshipping Academy in het leven geroepen.

Dit is een uitgebreide videocursus waarmee je allerlei kennis op kunt gaan doen. Zo ga je leren wat high ticket dropshipping is, hoe je hier geld mee kunt verdienen en welke stappen je moet zetten. Het leuke hierbij is dat Joshua Kaats veel van zijn High Ticket Dropship Academy ervaringen met je deelt. Zo krijg je echt een goed kijkje in de keuken van een ware expert.

Wil je meer weten over de High Ticket Dropship Academy? Dan raden wij je aan om onze High Ticket Dropship Academy review door te nemen. In deze review vertellen wij je ook meer over bijvoorbeeld het kostenplaatje en eventuele bonussen die je meegeleverd krijgt.

Is de High Ticket Dropship Academy aan te raden?

Wij hebben het genoegen gehad om de High Ticket Dropship cursus van Joshua Kaats van A tot Z te volgen. Doordat wij deze cursus zelf gevolgd hebben, hebben wij een duidelijk beeld van deze cursus gekregen. Op basis daarvan kunnen wij het volgende concluderen:

 • Deze cursus is echt leuk om te volgen. De videocursus van Joshua Kaats is op een leuke manier opgebouwd en is daardoor erg leuk om te volgen.
 • De cursus is erg uitgebreid. Ook zijn wij van mening dat deze cursus bijzonder uitgebreid is. De cursus bevat gewoonweg ongekend veel informatie!
 • Joshua Kaats is een ware expert. Wil je iets leren op het gebied van dropshipping en/of high ticket dropshipping? Dan is Joshua Kaats echt de aangewezen partij voor je.

Met andere woorden: volgens ons is de High Ticket Dropship Academy een ideale cursus voor je. Iets waar wij ook over te spreken zijn, is high ticket dropshipping in zijn algemeenheid. Volgens ons is dit een ideaal online verdienmodel. Het is leuk, het biedt veel mogelijkheden én je kunt echt veel geld verdienen!

 


«